Verdiepingsdagen

IMG_1537.jpeg

1) Waarom verdiepingsdagen?

Met Verbindende Communicatie ben je nooit klaar. Het is althans voor mij een levenslang leerproces. Verdieping kan helpen om dit gedachtegoed meer en meer onder de knie te krijgen en het met een zeker gemak toe te passen in het dagelijkse leven. Ik bied meerdere verdiepingsdagen aan, die zowel variëren in duur, prijs als inhoud. 

Om te kunnen deelnemen aan verdiepingsdagen is het wenselijk vooraf minstens twee dagen Verbindende Communicatie gevolgd te hebben.
Heb je iets gelijkaardigs gevolgd of twijfel je over je mogelijkheid tot deelname, aarzel niet om contact op te nemen.

 

2) Wat leer je tijdens verdiepingsdagen?

 1. De verdiepingsvijfdaagse focust per dag dieper in op een bepaald thema.

  Omdat ik het belangrijk vind om af te stemmen op de groep, is het mogelijk dat er doorheen het jaar andere of extra thema’s aangereikt worden.
  Dag 1 : Zelf-empathie
  Dag 2 : Eerlijk spreken en 'neen' durven zeggen, dialogen voeren die bijdragen aan verbinding
  Dag 3 : De kracht van het empathisch luisteren
  Dag 4 : Leren omgaan met boosheid en transformeren van vijandbeelden
  Dag 5 : De kracht van dankbaarheid en waardering

 2. Van klacht naar Kracht in samenwerking met Frédéric Cotman. Een stevige tweedaagse waarbij we zicht krijgen op belemmerende patronen en deze trachten te transformeren zodat we kunnen schitteren vanuit onze authentieke zelf. Tijdens deze verdiepingstweedaagse gaan we aan de slag met woorden, maar ook met dans, meditatieoefeningen en creatieve expressie.

 3. Uitpakken van jakhalzen met Thera Balvers. Op haar gekende manier helpt Thera je om je bloederigste jakhalzen vast te pakken en te transformeren.

3) Hoeveel tijd voorzien voor een verdiepingsdag?

Een verdiepingsdag duurt minimaal 1 dag. Sommige verdiepingsdagen bied ik aan als een reeks, zoals de verdiepingsvijfdaagse (ongeveer 1 dag per maand gedurende 5 maanden).

4) Hoeveel kost een verdiepingsdag?

De kostprijs van de verdiepingsdagen kan nogal variëren naargelang locatie. Ook worden sommige verdiepingsdagen gegeven in samenwerking met een andere trainer of volledig door een andere trainer. 

Getuigenissen

"De training verliep in een rustig en veilig klimaat. Dat zorgde ervoor dat er openheid en verbinding was binnen de groep. Iedereen kon zichzelf zijn en er werd op de gepaste tijd aandacht besteed aan vragen, zorgen en noden van elkeen. Er was steeds ruimte om met je problemen en behoeften te komen. "

Fabienne Hermans,

verdiepingsvijfdaagse

"Het was een weekend vol verbinding, met mezelf, met de ander, liefdevolle aanwezigheid, positieve energie, kracht, en ongelooflijk hartvervullend.  Een echte aanrader!

Dankjewel aan de liefdevolle, zorgende en veilige begeleiding van Catherine en Frédéric, jullie zijn een prachtig team en ook dankjewel aan de prachtige zorgende groep. Ik heb zo genoten."

Katrien Sofie Deraedt,

van klacht naar Kracht