top of page

Privacy statement

Ik neem de bescherming van jouw gegevens zeer ernstig. Ik garandeer een gepaste bescherming van deze persoonsgegevens en baseer me daarbij op de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (kortweg AVG of GDPR). Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het privacy statement. 

 

Welke gegevens sla ik op?

Volgende persoonsgegevens sla ik mogelijks op doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je volgende gegevens zelf aan mij hebt verstrekt:

 • voor- en achternaam

 • adres

 • telefoonnummer

 • e-mailadres

 • facturatiegegevens, indien doorgegeven

 • IP-adres, locatiegegevens & gegevens over je activiteiten op mijn website

 • internetbrowser en apparaat type

 

Waarvoor gebruik ik je gegevens?

Ik sla enkel gegevens op die relevant zijn voor volgende doeleinden:

 • Voor de inschrijving of de deelname aan mijn trainingen, of voor het verstrekken van meer informatie hierover.

 • Voor onderzoeks- en statistische doeleinden ter verbetering van de website en de dienstverlening: je gegevens worden gebruikt in anonieme statistieken, zonder dat je identiteit hierbij kan achterhaald worden. 

 • Voor marketing doeleinden zoals nieuwsbrieven, promoties en blogberichten. Hiermee breng ik je op de hoogte van toekomstige activiteiten of van informatie gekoppeld aan mijn diensten. Je e-mailadres wordt alleen met je expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je jezelf kan uitschrijven.

 

Hoe lang bewaar ik je gegevens

Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Inzage en correctierecht

Je hebt het recht om kosteloos informatie te vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heb je eveneens het recht om deze persoonsgegevens te laten wijzigen indien ze onjuist of onvolledig zijn. Daarnaast kan je je persoonsgegevens laten verwijderen of het gebruik ervan verbieden indien ze niet ter zake zijn. Om deze rechten uit te oefenen, kun je me altijd contacteren.

 

Hoe bescherm ik je gegevens?

Ik bescherm je persoonsgegevens door het nemen van technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen, zoals het instellen van paswoorden, firewalls en antivirussoftware.

Ondanks de veiligheidsmaatregelen die ik neem, is het belangrijk te weten dat de gegevensoverdracht via het internet niet zonder gevaar verloopt en je de nodige voorzorgen dient te nemen wanneer je gegevens naar mij via het internet verstuurt.

 

Het delen van persoonsgegevens met derden

Ik verstrek nooit persoonsgegevens aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij doen beroep op de volgende categorieën bedrijven die jouw gegevens verwerken, maar die deze gegevens niet zelf mogen gebruiken:

 • hosting van onze data en onze website,

 • analyse van onze website,

 • e-mailing marketing (Wix)

 

Wijzigingen privacy statement

Deze privacy statement kan steeds door mij aangepast worden binnen de wettelijk toegelaten grenzen. 

 

Wie ben ik en hoe kan je mij bereiken?

Catherine Hermans 0485 62 76 55
Oudebaan 439 3000 Leuven

BTW BE 0806.682.088

Vragen?

bottom of page