top of page

Individuele coaching/
Bemiddeling koppels

pasfoto3.png

1) Waarom individuele coaching/bemiddeling koppels?

Individuele coaching en bemiddeling helpt om grote stappen te nemen en sneller te groeien in persoonlijk en interpersoonlijk bewustzijn. We focussen op concrete struikelblokken in privé- of werksfeer, waardoor hier merkbare en blijvende veranderingsprocessen optreden. 

2) Wat leer je tijdens een coaching?

Verbindende Communicatie ondersteunt je bij een andere manier van denken dan de meesten van ons hebben geleerd. Vanuit een empathische coachingshouding help ik mensen zicht te krijgen op belemmerende patronen zodat ze kunnen schitteren vanuit hun authentieke zelf. Ik reik handvaten aan en ondersteun je om jouw potentieel te ontwikkelen. Dat je hierdoor opnieuw het geloof in jezelf vindt, doelen kan stellen, creatief oplossingen kan vinden en veerkrachtig je potentieel kan aanboren. Ik gebruik regelmatig in mijn coaching ook andere methodieken, zoals creatieve expressie/oefeningen, meditatietechnieken, mindfulness, ... 

Verbindende Communicatie kan je helpen oprecht te delen wat je bezighoudt en wat je nodig hebt. En het geeft concrete suggesties hoe we dat van anderen kunnen horen. Hierdoor kan je groeien in persoonlijk en interpersoonlijk bewustzijn, waardoor verbinding, samenwerking en vreugde toenemen.  

3) Hoeveel tijd voorzien voor een coaching?

Coaching wordt aangeboden per uur. 

4) Hoeveel kost een coaching?

De kostprijs voor een uur bedraagt 35 tot 65 euro per uur. Deze schaal geeft je de mogelijkheid om oprecht te voelen wat je wil en kan betalen. 

bottom of page