top of page
Park met bomen
pasfoto3.png

Over mij

Mijn liefde voor de natuur zette mij ertoe aan om landbouwkundig ingenieur te studeren. Als zoekende ziel naar meer verbinding met mezelf en de ander volgde ik twee opleidingen die mijn leven en professionele carrière een drastische wending zouden geven.

In 2007 startte ik de vierjarige opleiding creatief coach/therapeut. 7 jaar later leerde ik het gedachtegoed Verbindende Communicatie kennen. De magische kracht van empathie greep me vanaf het eerste contact en ik wist dat dit de weg was dat ik verder zou bewandelen.

 

Ik volgde talloze trainingen en werd in 2021 internationaal gecertificeerd CNVC trainer. Als trainer en coach is het mijn missie om individuen en organisaties de kracht van Verbindende Communicatie te leren kennen als middel om te groeien in persoonlijk en interpersoonlijk bewustzijn, waardoor verbinding, samenwerking en vreugde toenemen.  

 

Empathie is de rode draad van het gedachtegoed en ook van mijn persoonlijke stijl.  Empathisch aanwezig zijn bij iemand en erop vertrouwen dat die persoon dan in zijn eigen wijsheid en levensenergie komt. Dat hij of zij hierdoor opnieuw het geloof in zichzelf vindt, doelen kan stellen, creatief oplossingen kan vinden en veerkrachtig zijn/haar potentieel kan aanboren.

IMG_20200213_170015.jpg

Mijn waarden

  • Ik leef wat ik deel

  • Ik investeer in mijn eigen groei

  • Ik coach vanuit empathie

  • Ik streef naar verbinding vanuit gelijkwaardigheid

  • Ik geloof in samenwerking en uitwisseling

Groene bladeren

"Tussen wat gezegd wordt en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren."

~~ Rumi ~~

bottom of page