top of page

za 04 mei

|

Rotselaar

Van klacht naar Kracht

We lijken zo vaak het slachtoffer te zijn van de omstandigheden. En we weten dat klagen niet helpt. Maar wat helpt dan wel? Wat kun je doen om uit de onmacht te stappen, en in je kracht te gaan staan?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van klacht naar Kracht
Van klacht naar Kracht

Tijd en locatie

04 mei 2024, 10:00 – 05 mei 2024, 17:00

Rotselaar, Klein-Vlasselaar 14, 3111 Rotselaar, België

Over het evenement

Twee dagen lang duiken we in dit thema. We gaan exploreren

  • welke drijfveren in jou aan het werk zijn wanneer je bedreiging of onmacht ervaart
  • wat je tegenhoudt om je macht in eigen handen te nemen
  • hoe je stappen kunt zetten om in je kracht te staan en keuzevrijheid te ervaren

In deze tweedaagse is het gedachtegoed van verbindende (of geweldloze) communicatie de inspiratiebron. We gaan aan de slag met woorden, maar ook met dans, meditatieoefeningen en creatieve expressie.

Dit is een verdiepende tweedaagse en is open voor iedereen die een introductie in Verbindende of Geweldloze communicatie gevolgd heeft (twee dagen). Wil je vooraf nog een tweedaagse volgen, dan ben je van harte welkom op volgende workshop:

- 22 en 29 februari in Leuven (https://fb.me/e/1CJdYqjzE)

Begeleiding: Catherine Hermans en Frédéric Cotman

Waar:

Zaal Coppens met yurt, Klein Vlasselaar 14, 3111 Wezemaal

Wanneer:

4 en 5/05/2024 telkens van 10u tot 17u

Maaltijden:

Lunch: broodjesmaaltijd inbegrepen in de prijs.

Koffie, thee en versnaperingen zijn voorzien.

Prijs:

  • Particulier: €220 - €320
  • Zelfstandige: €320 - €420
  • Deelnemer waarvoor het bedrijf betaalt: €420 - €520

Deze schaal geeft je de mogelijkheid om oprecht te voelen wat je wil en kan betalen. Het ligt ons na aan het hart dat geld geen hindernis mag zijn als je wil deelnemen. Voelt deze schaal oncomfortabel voor jou, neem dan zeker contact met ons op en we zoeken samen een oplossing.

Inschrijven:

Via de knop horende bij dit evenement:

https://www.catherinehermans.be/evenementen/van-klacht-naar-kracht-9

Schrijf het gekozen bedrag over naar rekeningnummer BE30 9791 6783 9711 op naam van Catherine Hermans met vermelding van ‘je naam + weekend Van Klacht naar Kracht’.

Meebrengen:

papier en schrijfgerief

gemakkelijk zittende kledij

drinkbus

Wie zijn we:

Catherine Hermans

Geeft en begeleidt workshops en trainingen in verbindende communicatie met een vleugje creativiteit. Zodra ik verbindende communicatie leerde kennen, werd ik gegrepen door het gedachtegoed en heb ik het niet meer losgelaten. Gedreven probeer ik dit mooie gedachtegoed mee te verspreiden.  Eerst in mijn nabije omgeving en hopelijk later ook in de wijdere wereld.  Het geeft me enorm voldoening en met ontroering stel ik vaak vast dat als mensen communiceren vanuit het hart, er magie ontstaat. Ik ben sinds 7 juli 2021 internationaal CNVC gecertificeerd trainer.

Frédéric Cotman

Frédéric Cotman geeft en begeleidt workshops en trainingen over communicatie en persoonlijke ontwikkeling op basis van verbindende / geweldloze communicatie. Naast zijn ervaring als hogeschooldocent verdiept hij zich in verbindende communicatie, meditatie, mindfulness en massage. Hij houdt ook van de helende en transformerende kracht van dans en bewegingsexpressie. Zijn passie ligt erin om hoofd, hart en lichaam te integreren en bij te dragen aan een vredevolle samenleving. In zijn trainingen hecht hij veel belang aan een sfeer van vertrouwen en veiligheid door een rustige uitstraling, onvoorwaardelijke aanwezigheid en aandacht voor alle noden.

Deel dit evenement

bottom of page