top of page

za 18 jun

|

Aanaajaanaa

Van klacht naar Kracht

We lijken zo vaak het slachtoffer te zijn van de omstandigheden. En we weten dat klagen niet helpt. Maar wat helpt dan wel? Wat kun je doen om uit de onmacht te stappen, en in je kracht te gaan staan?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van klacht naar Kracht
Van klacht naar Kracht

Tijd en locatie

18 jun 2022, 10:00 – 19 jun 2022, 17:00

Aanaajaanaa, Hoogpoort 25, 9000 Gent, België

Over het evenement

Twee dagen lang duiken we in dit thema. We gaan exploreren

  • welke drijfveren in jou aan het werk zijn wanneer je bedreiging of onmacht ervaart
  • wat je tegenhoudt om je macht in eigen handen te nemen
  • hoe je stappen kunt zetten om in je kracht te staan en keuzevrijheid te ervaren

In deze tweedaagse is het gedachtegoed van verbindende (of geweldloze) communicatie de inspiratiebron. We gaan aan de slag met woorden, maar ook met dans, meditatieoefeningen en creatieve expressie.

Dit is een verdiepende tweedaagse en is open voor iedereen die een introductie in Verbindende of Geweldloze communicatie gevolgd heeft (twee dagen of vergelijkbaar door ervaring).

Begeleiding: Catherine Hermans en Frédéric Cotman.

Waar: Aanaajaanaa Connect, Hoogpoort 25, 9000 Gent

Wanneer: Zaterdag 18 en zondag 19/06/2022  van 10u-17u

Maaltijden: Lunch: we voorzien soep en brood, en dat is inbegrepen in de prijs. Avondeten: voor wie wil, reserveren we gezamenlijk in een restaurant in de buurt. Koffie, thee en versnaperingen zijn voorzien.

Prijs: Tweedaagse: €160 - €260. Deze schaal geeft je de mogelijkheid om oprecht te voelen wat je wil en kan betalen. Het ligt ons na aan het hart dat geld geen hindernis mag zijn als je wil deelnemen. Voelt €160 oncomfortabel voor jou, neem dan zeker contact met ons op en we zoeken samen een oplossing. 

Overnachting: Zoek je een plek om op zaterdag te overnachten, dan kun je gebruik maken van het uitgebreide aanbod in de omgeving. Wacht niet te lang om te boeken, sommige accommodaties kunnen enkele weken op voorhand volgeboekt zijn. Wij kunnen alvast wat suggesties geven.

Inschrijven: Stuur een mail naar catherine.hermans@skynet.be of frederic.cotman@gmail.com en vermeld hierbij welk bedrag je betaalt voor de tweedaagse.

Schrijf het gekozen bedrag over naar rekeningnummer BE30 9791 6783 9711 op naam van Catherine Hermans met vermelding van ‘je naam + weekend Van Klacht naar Kracht’. 

Meebrengen: schrijfgerief, gemakkelijk zittende kledij en drinkbus 

Deel dit evenement

bottom of page