top of page

vr 18 mrt

|

Cambiarte vzw

Van klacht naar Kracht

We lijken zo vaak het slachtoffer te zijn van de omstandigheden. En we weten dat klagen niet helpt. Maar wat helpt dan wel? Wat kun je doen om uit de onmacht te stappen, en in je kracht te gaan staan?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van klacht naar Kracht
Van klacht naar Kracht

Tijd en locatie

18 mrt 2022, 10:00 – 19 mrt 2022, 17:00

Cambiarte vzw, Hoogstraat 54, 3360 Bierbeek, België

Over het evenement

We lijken zo vaak het slachtoffer te zijn van de omstandigheden. En we weten dat klagen niet helpt. Maar wat helpt dan wel?

Wat kun je doen om uit de onmacht te stappen, en in je kracht te gaan staan?

Twee dagen lang duiken we in dit thema. We gaan exploreren - welke drijfveren in jou aan het werk zijn wanneer je bedreiging of onmacht ervaart - wat je tegenhoudt om je macht in eigen handen te nemen - hoe je stappen kunt zetten om in je kracht te staan en keuzevrijheid te ervaren

In deze tweedaagse is het gedachtegoed van verbindende (of geweldloze) communicatie de inspiratiebron. We gaan aan de slag met woorden, maar ook met dans, meditatieoefeningen en creatieve expressie.

Dit is een verdiepende tweedaagse en is open voor iedereen die een introductie in Verbindende of Geweldloze communicatie gevolgd heeft (twee dagen of vergelijkbaar door ervaring).

Begeleiding: Catherine Hermans en Frédéric Cotman.

Waar: vzw Cambiarte, Hoogstraat 54, 3360 Bierbeek

Wanneer: 18 en 19/03/2022 Vrijdag 18/03: 10u-17u Vrijdagavond: 19u-21u: optionele avond verbinden met zang en dans Zaterdag 19/03: 10u-17u

Maaltijden: Lunch: breng je zelf mee of je kan in de buurt iets afhalen Avondeten: voor wie wil, reserveren we gezamenlijk in een restaurant in de buurt. Koffie, thee en versnaperingen zijn voorzien.

Prijs: Tweedaagse zonder vrijdagavond: €150 - €250 Deze schaal geeft je de mogelijkheid om oprecht te voelen wat je wil en kan betalen. Het ligt ons na aan het hart dat geld geen hindernis mag zijn als je wil deelnemen. Voelt €150 oncomfortabel voor jou, neem dan zeker contact met ons op en we zoeken samen een oplossing. Optionele vrijdagavond: + €10

Overnachting: Zoek je een plek om op vrijdag te overnachten, dan kan dat ter plekke: ofwel in de zaal ofwel in je tent in de grote tuin €10 per nacht (ontbijt niet inbegrepen)

Inschrijven: Stuur een mail naar catherine.hermans@skynet.be of frederic.cotman@gmail.com. Vermeld hierbij - welk bedrag je betaalt voor de tweedaagse - of je er vrijdagavond zal zijn

Schrijf het gekozen bedrag over naar rekeningnummer BE30 9791 6783 9711 op naam van Catherine Hermans met vermelding van ‘je naam + weekenddatum Van Klacht naar Kracht’. De avondactiviteit en overnachting zijn ter plekke te betalen.

Meebrengen: gemakkelijk zittende kledij drinkbus voor de vrijdagavond: speel je een muziekinstrument, breng gerust mee

Deel dit evenement

bottom of page