top of page

za 05 jun

|

Bron van vreugde

Van klacht naar kracht

We lijken zo vaak het slachtoffer te zijn van de omstandigheden. En we weten dat klagen niet helpt. Maar wat helpt dan wel? Wat kun je doen om uit de onmacht te stappen, en in je kracht te gaan staan?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van klacht naar kracht
Van klacht naar kracht

Tijd en locatie

05 jun 2021, 10:00 – 06 jun 2021, 17:00

Bron van vreugde, Vrasenestraat, 9100 Beveren, België

Over het evenement

We lijken zo vaak het slachtoffer te zijn van de omstandigheden. En we weten dat klagen niet helpt. Maar wat helpt dan wel?

Wat kun je doen om uit de onmacht te stappen, en in je kracht te gaan staan?

Twee dagen lang duiken we in dit thema. We gaan exploreren - welke drijfveren in jou aan het werk zijn wanneer je bedreiging of onmacht ervaart - wat je tegenhoudt om je macht in eigen handen te nemen - hoe je stappen kunt zetten om in je kracht te staan en keuzevrijheid te ervaren

In deze tweedaagse is het gedachtegoed van verbindende (of geweldloze) communicatie de inspiratiebron. We gaan aan de slag met woorden, maar ook met dans, meditatieoefeningen en creatieve expressie.

Dit is een verdiepende tweedaagse en is open voor iedereen die een introductie in Verbindende of Geweldloze communicatie gevolgd heeft (twee dagen of vergelijkbaar door ervaring).

Begeleiding: Catherine Hermans en Frédéric Cotman.

Waar: Bron Van Vreugde Vrasenestraat 109 9100 Nieuwkerken-Waas

Wanneer: 05 en 06/06/2021 Zaterdag 05/06: 10u-17u Zaterdagavond: 19u-21u: optionele avond verbinden met zang en dans Zondag 05/06: 10u-17u

Maaltijden: Lunch: breng je lunch mee of bestel ter plekke een broodje Avondeten: voor wie wil, reserveren we gezamenlijk in een restaurant in de buurt. Koffie, thee en versnaperingen zijn voorzien.

Prijs: Tweedaagse zonder zaterdagavond: €150 - €250 Deze schaal geeft je de mogelijkheid om oprecht te voelen wat je wil en kan betalen. Het ligt ons na aan het hart dat geld geen hindernis mag zijn als je wil deelnemen. Voelt €150 oncomfortabel voor jou, neem dan zeker contact met ons op en we zoeken samen een oplossing. Optionele zaterdagavond: + €10

Overnachting: Zoek je een plek om op zaterdag te overnachten, dan kan dat ter plekke in het huis of met je tent in de tuin. €10 per nacht zonder ontbijt De plaatsen zijn beperkt, dus als je zeker wil zijn van een plek, laat het dan tijdig weten.

Inschrijven is noodzakelijk: Stuur een mail naar catherine.hermans@skynet.be of frederic.cotman@gmail.com. Vermeld hierbij - welk bedrag je betaalt voor de tweedaagse - of je er zaterdagavond zal zijn

Schrijf het gekozen bedrag over naar rekeningnummer BE30 9791 6783 9711 op naam van Catherine Hermans met vermelding van ‘je naam + weekend Van Klacht naar Kracht’. Lunch, avondactiviteit en overnachting zijn ter plekke te betalen.

Meebrengen: gemakkelijk zittende kledij drinkbus voor de zaterdagavond: speel je een muziekinstrument, breng gerust mee.

Deel dit evenement

bottom of page