top of page

za 28 mei

|

De Stal

Uitpakken van jakhalzen met Thera Balvers

Op haar gekende manier helpt Thera je om je bloederigste jakhalzen vast te pakken en te transformeren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Uitpakken van jakhalzen met Thera Balvers
Uitpakken van jakhalzen met Thera Balvers

Tijd en locatie

28 mei 2022, 10:00 – 04 jun 2022, 17:00

De Stal, Laarstraat 24, 2520 Ranst, België

Over het evenement

Een tweedaagse workshop gegeven op 28 mei  en 4 juni 2022 telkens van 10-17u. De training wordt gegeven door Thera Balvers, Europees geregistreerde therapeut Psychotherapist ER® en gecertificeerd CNVC Trainer & Assessor. (de trainingsdagen tellen mee voor het traject tot gecertificeerd Non Violent Communication Trainer)

Waarom deze workshop:

  • We hebben de neiging om onszelf van lijden en pijn weg te bewegen. Het is zo pijnlijk om de jakhalzen in de ogen te kijken. Juist bij pijnlijke issues is het snel kunnen uitpakken van onderliggende jakhalzen, naar de kern van de pijn kunnen komen, van belang. Door de jakhalzen uit te pakken, ga je weg van slachtofferschap en kom je in de draagkracht van je eigen invloedcirkel.
  • Als je met woede worstelt en/of met schuld en schaamte kampt, dan zijn er vaak weinig mensen om je heen die daar begrip voor op kunnen brengen. En ook voor jezelf is het frustrerend en heb je er interne oordelen over. Overweldigend en vaak uitputtend, als je in zo’n spiraal van geweld naar buiten en/of naar binnen terecht komt in agressie of depressie.

Onderwerpen :

We beginnen de 1ste dag met het uitpakken van onze jakhalzen en we eindigen de 2de dag met verdieping en verzachting in woede, schuld en schaamte.

  • Een weg vinden naar de meest bloederige jakhalzen en door dit pad heen gaan, in staat zijn met ze te verbinden, en jezelf verbinden met diepe verlangens die in het gedrang zijn.
  • Contact maken met diepere gevoelens en behoeften in de turbulentie van alle emoties.
  • Last van woede uitbarstingen en hier anders mee leren om te gaan.
  • Het diepe dal van schuld en schaamte ont-moeten en hoe uit deze uitzichtloosheid komen.
  • We gaan met verschillende technieken aan de slag, zoals: cognitieve technieken, GC, uitpakken van de jakhalzen, de ‘Woede dans’ gebaseerd op Gina Lawrie en Bridget Belgrave’s dansvloeren, meditatie en creatieve werkmiddelen.

Veiligheid wordt gewaarborgd, doordat jijzelf constante keuze vrijheid en leiding hebt of je dieper wilt gaan verkennen wat er in je leeft.

Wel belangrijk dat je ervaring hebt met GC (minimaal 4 – 6 dagen bij een gecertificeerd trainer). De filosofie van Marshall Rosenberg en de praktische toepassing van geweldloze communicatie zullen namelijk centraal staan in deze workshop.

Prijs: Inclusief syllabus, koffie/thee, lunch en versnaperingen. Particulier: € 485,00 (zonder nota). ZZP-er: € 585,00. Indien het bedrijf betaalt: € 895,00

Inschrijven: via deze website of catherine.hermans@skynet.be

Deel dit evenement

bottom of page