top of page

vr 05 aug

|

Bovenstraat, 3210 Lubbeek, België

Jakhalzen ontmaskerd: de parels achter oordelen, verwijten, labels, ...

Tijdens deze tweedaagse gaan we op zoek naar de waardevolle behoeften achter onze oordelen, verwijten, labels, ... (jakhalzen). Thema's die zeker aan bod komen zijn woede, schuld, schaamte en depressie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jakhalzen ontmaskerd: de parels achter oordelen, verwijten, labels, ...
Jakhalzen ontmaskerd: de parels achter oordelen, verwijten, labels, ...

Tijd en locatie

05 aug 2022, 10:00 – 06 aug 2022, 17:00

Bovenstraat, 3210 Lubbeek, België

Over het evenement

Een tweedaagse workshop gegeven op 5 & 6 augustus 2022 telkens van 10-17u door Catherine Hermans.  

Tijdens deze tweedaagse gaan we op zoek naar de waardevolle parels (behoeften) achter onze oordelen, verwijten, labels, ... Want zoals Marshall Rosenberg citeerde "Achter elk oordeel schuilt een onvervulde behoefte". 

We gaan op zoek naar deze onvervulde behoeften, naar verbinding met onszelf en de diepe verlangens die in het gedrang zijn. 

Vaak hebben we de neiging om onszelf van lijden en pijn weg te bewegen. Daarom is het van belang om juist bij pijnlijke issues snel de onderliggende jakhalzen te kunnen uitpakken. Door onze jakhalzen uit te pakken, gaan we weg van slachtofferschap en kiezen we ervoor om eigenaarschap op te nemen van ons eigen leven. 

Woede, schuld en schaamte komen voort uit onze jakhalzen. We vallen hierbij of de ander aan of onszelf en belanden zo in agressie of depressie. We kunnen deze vicieuze cirkel uitkomen door naar de kern te duiken, namelijk de onvervulde behoeften in onszelf. 

We beginnen de 1ste dag met het uitpakken van onze jakhalzen en we eindigen de 2de dag met verdieping en verzachting in woede, schuld en schaamte. De tweede dag sluiten we af met een helend en integrerend klank- en zangbad gegeven door Dorien Reyners (Dorien Ploem). 

In deze tweedaagse is het gedachtegoed van verbindende (of geweldloze) communicatie de inspiratiebron. We gaan aan de slag met woorden, maar ook met meditatieoefeningen, creatieve expressie en klank- en zangbad.

Dit is een verdiepende tweedaagse en is open voor iedereen die een stevige basis in Verbindende of Geweldloze communicatie gevolgd heeft (minimaal vier dagen). De tweedaagse gaat door bij 6 deelnemers. 

Prijs: Inclusief koffie/thee en versnaperingen, exclusief lunch (zelf mee te brengen). Overnachten ter plaatse mogelijk, maar exclusief. 

Particulier: schaal van € 150 - 250. Deze schaal geeft je de mogelijkheid om oprecht te voelen wat je wil en kan betalen. Het ligt me na aan het hart dat geld geen hindernis mag zijn als je wil deelnemen. Voelt €150 oncomfortabel voor jou, neem dan zeker contact met me op en we zoeken samen een oplossing.

Zelfstandigen: 250 euro

Indien het bedrijf betaalt: 350 euro

Inschrijven: via deze website of catherine.hermans@skynet.be

Deel dit evenement

bottom of page